Wilt u uw energiekosten verlagen? Dan helpen wij u op weg met 175 euro. Deze kunt u uitgeven aan producten waarmee u energie bespaart.

Bespaar energie

Het bedrag is bedoeld voor producten waarmee u uw huis eenvoudig duurzamer maakt. Denk aan tochtstrips en radiatorfolie. Daarmee bespaart u meteen energie. Ruim 2.100 huishoudens kunnen gebruik maken van de regeling.

Hoe het werkt

In de webshop op https://ea.duurzaambouwloket.nl/roerdalen(externe link) kunt u duurzame producten uitzoeken voor 175 euro. U krijgt deze vervolgens thuisgestuurd. Let op : Het maximale budget voor de online aankopen is (tijdelijk) bereikt.

Wilt u liever producten uitzoeken in een bouwmarkt in uw buurt? Doe dan een aanvraag via dezelfde website en lever uw aankoopbon in. U krijgt het geld terugbetaald. De mogelijkheid om online uw aankoopbewijs in te leveren wordt op 4 november 2022 geopend. Ook hier geldt “zolang het subsidieplafond niet is bereikt”.  

Hulp en advies

Advies nodig over welk product voor u het meeste oplevert? Of wat u nog meer kunt doen om uw energierekening te verlagen? Maak een afspraak met een energiecoach via www.duurzaambouwloket.nl/roerdalen(externe link). Als u hulp nodig heeft bij het aanbrengen van de producten, kunt u later dit jaar gebruik maken van de klusbus. Zodra de klusbus er is, informeren we u hierover. 

Voor hulp bij het aanvragen bent u ook van harte welkom bij het Formulierensteunpunt. U kunt elke maandag tussen 10.00 en 11.30 uur terecht in het Dorpshuis Montfort en elke donderdag tussen 10.00 en 11.30 uur in het Laco Feel Fit Center in Melick. Vergeet niet uw kassabonnen of bankafschriften mee te nemen.