In juli 2021 begon aannemer Spitters in opdracht van netwerkbeheerder E-Fiber met de aanleg van glasvezel in alle dorpen van Roerdalen. De werkzaamheden duren ruim een jaar. 

Planning

Melick was het eerste dorp waar aannemer Spitters aan het werk gaat. Daarna zijn achtereenvolgens Herkenbosch, Vlodrop, Posterholt, Montfort en Sint Odiliënberg aan de beurt. Heeft u al een abonnement afgesloten? Dan komt een monteur bij u langs. Die bekijkt de aansluitmogelijkheden in uw huis. Daarna begint de aannemer met de graafwerkzaamheden voor de kabels. 

U kunt nog meedoen

Heeft u nog geen abonnement? Dan kunt u dit nog afsluiten totdat de werkzaamheden in uw buurt klaar zijn. U betaalt dan geen kosten voor de aansluiting op het netwerk (vastrechtvergoeding). Later aansluiten is ook mogelijk. Dan betaalt u wel de vastrechtvergoeding. 

Vragen

Uitgebreide informatie over de planning en de abonnementen staat op www.e-fiber.nl/roerdalen(externe link). Heeft u vragen? Neem dan contact op met E-Fiber via telefoonnummer 030 2251901. U kunt ook een e-mail sturen: info@e-fiber.nl.