Bent u ondernemer? En heeft u plannen of vragen die u met de gemeente wilt delen? Daarvoor kunt u contact opnemen met Guido Rooyakkers. Hij is het aanspreekpunt voor de ondernemers in Roerdalen. In dit artikel stelt hij zich aan u voor.

Gesprek

Guido: “Tijdens een gesprek gaat het over wat er bij de ondernemer leeft. Zijn er plannen voor de toekomst? Welke invloed heeft corona op het bedrijf? Wilt u uitbreiden? Of wilt aan de slag met bijvoorbeeld innovatie of duurzaamheid? Mijn rol hierbij is vooral meedenken en mensen met elkaar in contact brengen.”

Samenwerkingspartners

Vaak brengt Guido ondernemers in contact met Keyport. “Dit is een samenwerking tussen ondernemers, overheid en onderwijs. Wilt u graag duurzaam aan de slag? Dan kunt u bijvoorbeeld meedoen met het project InduSym. Voor ondernemers die een nieuwe locatie zoeken, kunt u terecht bij de Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg (OML).”

Groene beleving

Verder is Guido betrokken bij de ontwikkelingen in en om de Meinweg. “Hierbij kijk ik samen met de ondernemers naar de economische kansen. Daarbij staat de balans tussen natuur, recreatie en brandveiligheid voorop. De uitdaging is om meerwaarde en beleving te creëren voor ondernemers, bezoekers en inwoners.”

 

Meer informatie

Bent u ondernemer en wilt u graag met Guido Rooyakkers in gesprek? U kunt hem bellen via 0475 – 538 888 of u kunt een e-mail sturen naar guido.rooyakkers@roerdalen.nl.