Van 15 tot en met 18 september is de jaarlijkse Tour d’Extravaganza: een fiets-, loop- en wandeltocht die dit jaar van Utrecht naar Keulen loopt. De deelnemers steunen hiermee Stichting Het Vergeten Kind. Rosalien Nieskens uit Herkenbosch wandelt mee.

Kwetsbare kinderen

“Duizenden kinderen in Nederland groeien op in een liefdeloze, onveilige situatie,” vertelt Rosalien. “Ze zijn verwaarloosd of mishandeld of kunnen niet meer thuis wonen. Stichting Het Vergeten Kind zet zich in voor deze kinderen. En met de Tour d’Extravaganza, een intiatief van Herbalife Nutrition Foundation, zetten de deelnemers zich in voor deze stichting. In vier dagen hopen we zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen! Geld dat straks wordt gebruikt voor activiteiten en evenementen die kinderen even onbezorgd laten genieten. Ik doe hier graag mijn best voor!”

Donatie

Wilt u Rosalien Nieskens en hiermee Stichting Het Vergeten Kind steunen? Dat kan via de website https://actie.hetvergetenkind.nl/actie/tourdextravaganza. U kunt Rosalien ook bellen: 06 547 837 38.