In de buurt rond Oerraede in Vlodrop is op dit moment nog geen Buurt-WhatsApp-groep. Het comité Onze Oerraede wil dat graag oprichten én zoekt mensen die groepsbeheerder willen zijn. De bijeenkomst is voor deze buurtbewoners. Zij hebben hiervoor een persoonlijke uitnodiging gekregen. Maar ook inwoners van andere buurten in Vlodrop die nog geen Buurt-WhatsApp-groep hebben zijn van harte welkom!

Aanmelden

De bijeenkomst is op donderdag 26 september om 19.30 uur in Café-Zaal Roerzicht, Grootestraat 36 in Vlodrop. Aanmelden kan tot uiterlijk 20 september via e-mail: onzeoerraede@ziggo.nl. Vermeld uw naam, adres en met hoeveel personen u komt. Heeft u geen e-mail? Meld u dan aan door een briefje in de bus te doen op het adres Oerraede 35.

Veilige buurt

Een Buurt-WhatsApp-groep zorgt voor meer ‘ogen en oren’ in de buurt. Zo helpen we met z’n allen de buurt veiliger te maken. In Buurt-WhatsApp-groepen informeren buurtgenoten elkaar over verdachte situaties of personen. De gemeente en de wijkagenten ondersteunen de groepen. Wilt u weten of in uw buurt een Buurt-WhatsApp-groep actief is? Kijk dan op www.wabp.nl. De e-mailadressen van de beheerders staan bij de groepen vermeld. Zij kunnen u toevoegen aan een groep.