Wij werken niet alleen vóór, maar steeds vaker ook mét onze inwoners. Ook communiceren doen we in Roerdalen samen. Daarom publiceren we regelmatig een blog, geschreven door een inwoner of medewerker van de gemeente. Zó maken we samen het klein geluk uit Roerdalen en Samen Doen zichtbaar.

  • In oktober 2020 schreef ik een blog over de bomen in onze gemeente en hoe jullie als inwoners daar tegenaan kijken. De respons was overweldigend: tientallen mensen reageerden en lieten hun mening weten. Nu is het tijd om daarmee als gemeente aan de slag te gaan.
    Blog bomen
  • Anneke Veelen vertelt in deze blog over de herontwikkeling van de speeltuin aan de Rector van den Boornlaan in Posterholt. Samen Doen!
    Blog logo over een foto van twee kinderen die op een boomstam spelen
  • ‘Interview onze nieuwe opbouwwerker en vraag hem wat hij doet.’ Ik kijk verbaasd naar de opdracht op mijn scherm. Een opbouwwerker? Wat is dat in hemelsnaam? Moet ik dan denken aan een soort bouwvakker of zit ik helemaal verkeerd. Ik besluit het uit te zoeken en maak een afspraak met Twan Geelen, die sinds maart 2019 opbouwwerker is in onze gemeente, om te vragen wat hij doet.
    Foto van Twan Geelen met rechts het logo 'Blog'