Het afgelopen jaar hebben we samen met onder andere inwoners en ondernemers gewerkt aan een omgevingsvisie voor Roerdalen. Hierin staat wat wij samen belangrijk vinden voor onze omgeving. U vindt op deze pagina de concept omgevingsvisie. Meer weten? Schrijf u dan in voor een van onze digitale inloopbijeenkomsten op woensdag 27 januari.

In het filmpje hieronder ziet u de belangrijkste punten uit de visie.

,

Concept omgevingsvisie

Download of bekijk hieronder de concept omgevingsvisie. Heeft u vragen of opmerkingen over deze visie? Stel ze dan tijdens een van de digitale bijeenkomsten op 27 januari 2021 of mail naar omgevingswet@roerdalen.nl.

Inloopbijeenkomst

De inloopbijeenkomsten op woensdag 27 januari duren een half uur. U kunt een tijdblok kiezen tussen 14.00 en 20.30 uur. Tijdens de bijeenkomst kunt u vragen stellen, opmerkingen maken of uw mening geven. We geven geen presentatie over de visie. Bekijk dus vooraf het filmpje of download vanaf 20 januari de concept visie op deze pagina. De bijeenkomst is digitaal en gaat via MS Teams. Op 27 januari 2021 krijgt u in de ochtend een e-mail van ons. Hierin vindt u de link. Heeft u liever telefonisch contact, dan kunt u dat ook aangeven op het aanmeldformulier. Aanmelden kan tot uiterlijk 25 januari.

Ik meld me aan voor de inloopbijeenkomst!

 

Bijschaven kan nog

Op basis van de vragen en opmerkingen die binnen komen op het bovenstaande concept, maken we een ontwerp omgevingsvisie.

In maart leggen we de uiteindelijke visie ter inzage. U heeft dan zes weken de tijd om hem te bekijken. Bent u het niet eens met de inhoud, dan kunt u een zienswijze indienen. De gemeenteraad neemt deze mee bij het vaststellen van de visie.