Van 22 maart tot en met 17 april werkt Pex Dakbedekkingen aan het dak van een woning aan de Vinkesteeg in Montfort. Het werk gebeurt in twee fasen. Bij beide fasen moet een gedeelte van de straat worden afgesloten. 

Twee fasen

De eerste fase van het werk duurt van 22 tot en met 31 maart. De Vinkesteeg wordt dan afgesloten tussen de aansluiting met het Velvin en de aansluiting met de Brummeberg. Daarna wordt van 1 tot en met 17 april het Velvin afgesloten tussen de aansluiting met de Vlasbree en de aansluiting met de Vinkesteeg voor de tweede fase van het werk. De afsluitingen gelden voor gemotoriseerd verkeer. Met de fiets of te voet kunt u er wel langs.

Meer informatie

Omrijden kan tijdens de hele periode via de Tombac en het Kerktiend. Alle woningen blijven bereikbaar tijdens de werkzaamheden. De omwonenden ontvangen van Pex Dakbedekkingen een brief met meer informatie. Heeft u geen brief ontvangen maar heeft u wel vragen? Neem dan contact op met Pex Dakbedekkingen, telefoon: 0475 461737, e-mail: ruud@pex-dak.nl.