Aannemer Besix gaat in opdracht van de gemeente een deel van het wegdek van de Bernhardlaan in Sint Odiliënberg vernieuwen. De aannemer begint op vrijdag 7 mei. De werkzaamheden duren ongeveer een week. Een gedeelte van de Bernhardlaan is dan afgesloten. De aannemer geeft de omleidingsroutes aan met borden.

Klinkers

De aannemer werkt aan het wegdek tussen de Irenestraat en de Kanunnik Willemsestraat. Door de klinkers die hier liggen ontstaan regelmatig gaten in het wegdek. Er komt hier een nieuwe laag asfalt. We voeren deze werkzaamheden nu uit omdat basisschool ’t Kempke gesloten is vanwege de meivakantie. Zo beperken we de overlast.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden geldt het eenrichtingsverkeer in de Pastoor Ceijssenstraat tijdelijk niet. U kunt hierdoor via de Kanunnik Willemsestraat de Pastoor Ceijssenstraat bereiken. De woningen tussen de Irenestraat en de Kanunnik Willemsestraat zijn tijdens de werkzaamheden alleen via de stoep bereikbaar. Woont u aan dit gedeelte van de Bernhardlaan? Dan ontvangt u een persoonlijke brief van aannemer Besix met meer informatie.

Vragen?

Bij vragen kunt u contact opnemen met Bjorn Kreuze van Besix, telefoon: 06 39185253. Of bel Jack Mans van het team Openbare Werken via (0475) 538 888.