Wilt u op de hoogte blijven van gemeentelijk nieuws en bekendmakingen? Of als eerste het nieuws ontvangen voor clubs en verenigingen? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrieven.

Gemeente Roerdalen verstuurt de volgende digitale nieuwsbrieven:

 • RoerdalenBericht Online
  In deze digitale nieuwsbrief leest u het wekelijkse nieuws uit Roerdalen: van de gemeente Roerdalen en uit onze zes dorpen.
 • Nieuwsbrief Klein Geluk
  Geluk wordt groter als je het deelt. Lees alles over onze Geluksweek, geluksplekken, workshops, wandelingen en meer in deze nieuwsbrief.
 • Nieuwsbrief Samen Doen!
  We werken steeds meer samen mét in plaats van vóór inwoners: Samen Doen! Via deze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van burgerinitiatieven in Roerdalen en delen wij tips en informatie.
 • Nieuwsbrief Positieve Gezondheid
  Werken aan uw gezondheid? Dat is meer dan sporten en gezond eten alleen. Het gaat ook over meedoen en een zinvol leven leiden. In de Gemeente Roerdalen werken we sámen aan onze gezondheid. Ieder op zijn eigen manier. U leest er meer over in deze nieuwsbrief.

Aanmelden digitale nieuwsbrief

Meld u aan via onderstaande knop en kies welke nieuwsbrieven u graag ontvangt. De nieuwsbrieven zijn gratis en u kunt zich altijd weer uitschrijven.

Aanmelden