Verenigingen zorgen voor een prettige en leefbare samenleving in onze gemeente. Of het nou om sport, muziek, cultuur of andere sociale activiteiten gaat. In verenigingen ontmoeten mensen elkaar met dezelfde interesses. Er is nog veel onbekend over het verenigingsleven aan weerskanten van de grens. Verenigingen uit de gemeenten Niederküchten, Brüggen, Schwalmtal, Beesel, Peel en Maas, Roermond en Roerdalen kunnen elkaar ontmoeten. In een ongedwongen sfeer leren we elkaar beter kennen en kunnen gezamenlijke ideeën worden ontwikkeld.

Alle verenigingen uit Roerdalen zijn welkom voor een kennismaking met andere verenigingen. Op vrijdag 13 maart 2020 om 19.30 uur. Dan vindt de eerste “Euregionale speeddating voor verenigingen” plaats. Verenigingen zijn van harte welkom in het Begegnungsstätte, Oberkrüchtener Weg 42 in Niederkrüchten.

Hoe ziet het programma er uit?

  • Aanvang 19.30 uur
  • Welkomstwoord door burgemeester Karl-Heinz Wassong van gemeente Niederkrüchten
  • Speeddaten met andere verenigingen
  • Workshop: ontwerp een creatief grensoverschrijdend projectidee. Na de presentatie van alle ideeën krijgen de drie beste ideeën een prijs ter waarde van €250,- €500 en €1.000
  • Netwerkborrel
  • Programma afgelopen om ongeveer 22.30 uur.

Vervoer

Er rijdt een gezamenlijke bus naar Niederkrüchten. Maximaal 4 personen per vereniging kunnen mee. De bus vertrekt vanaf parkeerplaats Schepersheuvel bij het gemeentehuis in Sint Odiliënberg. De vertrektijd is nog niet bekend.

Aanmelden

Bent u er bij vrijdag 13 maart 2020? Stuur dan vóór vrijdag 21 februari 2020 een e-mail naar: samendoen@roerdalen.nl. Vermeld daarbij de vereniging, de naam van de deelnemers en of u mee wil met de bus. We zien uit naar uw komst!

Meer informatie

Voor vragen kunt u contact opnemen met Silvia de Rooi via telefoonnummer: (0475) 538888 of samendoen@roerdalen.nl.