Heeft u ideeën of suggesties om uw buurt of dorp nog leefbaarder te maken? Laat het  opbouwwerker Twan Geelen weten. Hij ondersteunt bij verenigingen, burgerinitiatieven en groepen vrijwilligers die de leefbaarheid in hun omgeving willen vergroten. Hieronder vertelt hij er meer over. 

Opbouwwerk? Wat is dat precies?

Opbouwwerk is een vorm van welzijnswerk. Het doel is om inwoners te stimuleren om de leefbaarheid in hun omgeving te vergroten. Ik kijk wat er speelt bij bijvoorbeeld verenigingen, burginitiatieven en groepen vrijwilligers. Ik heb regelmatig contact met de gemeente. Daar laat ik weten waar inwoners behoefte aan hebben.

Waar ben je te vinden?

Als opbouwwerker ga ik op pad in de dorpen. Ik ben regelmatig te vinden in de dorpshuizen, bij verenigingen en op andere ontmoetingsplekken. Ik vind het mooi om initiatieven te zien ontstaan waarbij inwoners zich samen sterk maken voor kwetsbare mensen in de samenleving. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij door ondersteuning te bieden.

Hoe kunnen inwoners je bereiken?

Heeft u ideeën of suggesties om uw buurt of dorp nog leefbaarder te maken? Laat het me weten via twan.geelen@menswel.nl. U kunt me ook bellen of een Whatsapp-berichtje sturen via 06 282 146 65. Verder kunt u me volgen of benaderen via Facebook: https://www.facebook.com/twan.geelen.12. Advies is altijd gratis en over alles valt te praten. Ik zie u graag ergens in Roerdalen!