Hoe tevreden bent u over onze communicatie? Is onze informatie duidelijk en zetten we de juiste communicatiemiddelen in? En wat vind u van het idee om een ‘dorpsblad’ voor heel Roerdalen te maken? We zijn benieuwd naar uw mening! Eind oktober kunt u via het Inwonerspanel Roerdalen aangeven wat u van onze communicatie vindt. We gebruiken de resultaten om onze communicatie-uitingen en aanpak verder te verbeteren. Doet u mee?

Hoe werkt het?

U kunt zich aanmelden via het Inwonerspanel Roerdalen. Als een onderzoek start, ontvangt u een uitnodiging om een digitale vragenlijst in te vullen. Hiervan krijgt u via e-mail bericht. Het invullen duurt ongeveer vijftien tot twintig minuten. We maken de resultaten aan het einde van het onderzoek bekend. Na elk onderzoek verloten we een aantal Geluksbonnen onder de deelnemers.

Privacy en onafhankelijkheid

Het onafhankelijke onderzoeksbureau Flycatcher uit Maastricht beheert het Inwonerspanel en voert de onderzoeken voor ons uit. Het inwonerspanel heeft op dit moment 700 leden. Bij het aanmelden wordt u gevraagd om een uitgebreide vragenlijst met uw gegevens in te vullen. Zo kunnen we resultaten uit het onderzoek verbinden aan leeftijd, inkomen of woonplaats. Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en alleen gebruikt voor het uitvoeren van onderzoek. Uw antwoorden worden anoniem verwerkt. De gemeente ontvangt alleen een rapportage met de resultaten.