Het Gelukscafé is de aftrap voor de Geluksweek van 2020. Die is van 16 tot en met 22 maart. Een week vol grote en kleine activiteiten rond het vergroten van geluk. Denk aan wandel- en fietstochten, muziek luisteren, kunst kijken of maken, dansen, sporten, lezingen, knutselen en nog veel meer. We zoeken mensen die deze week een activiteit willen organiseren of willen helpen bij de organisatie. Iets voor jou? Kom dan ook!

Samen doen!

De Geluksweek is voor inwoners door inwoners. Samen doen! Je organiseert vanuit je eigen talent een activiteit. Weet je nog niet precies wat je wilt gaan doen maar ben je wel enthousiast? Laat je dan inspireren door het Gelukscafé. Tijdens het Gelukscafé ontstaan vaak mooie samenwerkingen. Samen kom je verder! Het uitgangspunt is dat de activiteiten  gratis zijn voor deelnemers, of tegen een kleine vergoeding. De gemeente ondersteunt in de communicatie.

Wanneer en waar

Het Gelukscafé is op donderdag 21 november om 15.30 uur in het gemeentehuis in Sint Odiliënberg. Aanmelden kan via kleingeluk@roerdalen.nl. Kijk ook eens op www.geluksweekroerdalen.nl of volg ons op Facebook ‘Klein geluk uit Roerdalen’.

Aanmelden activiteit

Heeft u al een omschrijving, datum, locatie en tijdstip voor uw activiteit(en)? Dan kunt u de activiteit bij ons aanmelden. Dit kan via het aanmeldformulier op de website www.geluksprogrammaroerdalen.nl/aanmelden. Activiteiten aanmelden kan tot 31 december 2019. Kijk ook eens op www.geluksweekroerdalen.nl of volg ons op Facebook ‘Klein geluk uit Roerdalen’.