Geluksdag Roerdalen

NIEUWS

 • Wat was het leuk afgelopen zondag 18 maart! Toverballen raden, een nieuwe geluksplek openen, een pannenkoekenreis in de Prins Bernhardmolen, lezingen, knutselen en biggetjes aaien.

  Meer nieuws
 • Programma Geluksdag ( 22-02-2018)

  Op zondag 18 maart is de Geluksdag Roerdalen. Door en voor inwoners en ondernemers. Leuk voor bezoekers, groot en klein. Met een programma boordevol inspirerende activiteiten.

  Meer nieuws
 • Geluksdag 18 maart 2018 ( 25-10-2017)

  Op zondag 18 maart 2018 is de Geluksdag Roerdalen. De Geluksdag 2018 wordt een dag boordevol grote en kleine activiteiten rondom het versterken van geluk.

  Meer nieuws
 • Terugblik Geluksdag 2017 ( 25-10-2017)

  De Geluksdag op zondag 19 maart 2017 was een grandioos succes!

  Meer nieuws
Meer nieuws

Geluksdag Roerdalen

Gun jezelf het geluk om het mee te beleven!

Op 18 maart 2018 is de Geluksdag Roerdalen. Door en voor inwoners en ondernemers en leuk voor bezoekers groot en klein. Met een programma boordevol inspirerende activiteiten om je persoonlijke geluk te vergroten en dit samen met anderen te delen. Want geluk delen zorgt voor meer geluk. Op deze website lees je alles over de Geluksdag. Kom je ook? En wie nodig je uit om met je mee te gaan?

Wil je meedoen? Dat kan! Kijk bij de spelregels hoe het werkt. Meld je aan via het formulier.

De jaarlijkse Geluksdag is een van de initiatieven van ‘Klein Geluk uit Roerdalen’. Roerdalen heeft 26 door inwoners genomineerde geluksplekken. Hier kunnen mensen werken aan het vergroten van geluk door het uitvoeren van geluksopdrachten. Kasteel Aerwinkel biedt een unieke geluksworkshop aan onder leiding van een gelukscoach.