Happy Fit Special is een samenwerking tussen Happy Fit, de gemeente Roerdalen en Iedereen kan Sporten. Happy Fit Special is bedoeld voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Met dit programma kunnen zij meer gebruik maken van het aanbod aan sport en beweging in de gemeente. Sporten is namelijk gezond, het geeft zelfvertrouwen én mensen kunnen zo meer deelnemen aan de samenleving.

Er doen negen sportverenigingen mee aan Happy Fit Specials. Dat zijn voetbalclubs, tennisclubs, een budovereniging en een handboogvereniging. Van september tot en met juni is er elke maand een sportactiviteit, steeds bij een andere vereniging. De activiteit is elke keer van 14.00 tot 15.30 uur en altijd op een zaterdag. De eerste activiteit is op zaterdag 21 september bij LTC Melick. Naast de vrijwilligers van de vereniging is er ook een professional aanwezig.

Aanmelden

Doet u mee? Stuur dan een e-mail naar Nicole Idema van Happy Fit: nicoleidema@outlook.com. Deelname kost 2,50 euro per keer. De eerste drie keer zijn gratis. Op de Facebookpagina van Happy Fit en de website www.iedereenkansporten.nl vindt u een overzicht van alle data waarop u kunt meedoen met Happy Fit Special. Daar ziet u ook bij welke verenigingen u op de genoemde data welkom bent.