De gemeente gaat de volgende wegen in Posterholt anders inrichten: Roermondseweg, Struukskensweg en Reijpenweg. De werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemer Strabag BV. De aannemer is op 21 januari 2019 begonnen.

Informatie over de werkzaamheden

Wij hebben de bewoners van deze straten en de omgeving persoonlijk geïnformeerd. De werkzaamheden aan de Roermondseweg beginnen bij het kruispunt Donckerstraat/Roermondseweg en Hoofdstraat. Van daaruit werkt de aannemer verder aan de Roermondseweg in de richting van Sint Odiliënberg. In de tekening hieronder kunt u per fase zien waar wordt gewerkt. U vindt hieronder ook situatietekeningen.

Bushaltes en omrijden

Omrijden

Tijdens de werkzaamheden zijn de straten afgesloten voor verkeer. De woningen en bedrijven blijven zo goed mogelijk bereikbaar. Auto's kunnen omrijden via de Middenweg en de provinciale weg. Op deze manier kunt u de andere kant van de Roermondseweg bereiken.

Bushaltes

De bushaltes aan de Roermondseweg en Hoofdstraat vervallen tijdens de werkzaamheden. De bus volgt een omleidingsroute via de Nieuw Holsterweg, Heerbaan en Middenweg. Langs de Heerbaan komen tijdelijke haltes bij sporthal De Wieë en Geelen Beton.

Omgevingsapp

Wilt u op de hoogte blijven van het project? Download dan de STRABAG Omgevingsapp (voor Android en Apple).

Vragen en meer informatie

Voor vragen kunt u terecht op het spreekuur van STRABAG BV, elke dinsdag tussen 10.00 en 11.00 uur. Adres: Middenweg 1a (kantoor Theelen).

Vragen kunt u ook stellen aan:

  • Ralf Simons (omgevingsmanagerSTRABAG BV), telefoonnummer 06 53 41 84 20
  • Dirk Aerts (uitvoerder STRABAG BV), telefoonnummer 06 51 99 35 35
  • Jack Mans (toezichthouder gemeente Roerdalen), telefoonnummer (0475) 538 888

Lees hieronder ook de laatste brief die omwonenden hebben ontvangen en de tekst die onder RoerdalenBericht in ViaLimburg heeft gestaan.