Op 26 september begint BLM Wegenbouw in opdracht van ons met werkzaamheden aan de Zandstraat in Montfort. Dit betekent dat de Zandstraat van 26 september tot en met eind april 2023 is afgesloten voor het doorgaand verkeer.

Herinrichting

De Zandstraat wordt opnieuw ingericht. De straat is straks verkeersveiliger met een maximum snelheid van 30 km per uur. Verder komen er parkeerplaatsen én meer groen. Ook komt er een nieuw riool voor vuil water met daarnaast een riool voor regenwater.
 

Bereikbaarheid

Woningen en bedrijven blijven te voet en met de fiets aan de hand bereikbaar over de stoep of via loopschotten. Met de auto kunt u de woningen en bedrijven niet bereiken. U kunt uw auto parkeren op het parkeerpleintje in de Zandstraat en op het grasveld bij de kruising Zandstraat/Vlootveestraat.

Omleidingsroutes

We geven de omleidingsroutes met borden aan. Voor fietsers is er een aparte omleidingsroute. De bushaltes aan de Zandstraat en aan de Markt vervallen tijdens de werkzaamheden. U kunt wel gebruik maken van de bushalte aan de Waarderweg. 

Informatieavond

BLM wegenbouw heeft op 6 september een informatieavond georganiseerd voor de bewoners van de Zandstraat. Op deze avond heeft BLM zich voorgesteld en de planning en hun werkwijze verteld aan de aanwezigen. Het verslag van de informatieavond vindt u hieronder.
 

Vragen 

BLM Wegenbouw informeert de bewoners van Zandstraat via nieuwsbrieven persoonlijk over de voortgang van de werkzaamheden. Woont u niet aan de Zandstraat en heeft u vragen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met Nona Hendrix per e-mail: n.hendrix@blmwegenbouw.nl of telefonisch: 06 58 98 41 70.