Weet u wat u moet doen als u wilt aanbouwen bij uw woning? Of als u een bedrijf aan huis wilt beginnen? Heeft u hulp nodig bij het invullen van de aanvraag voor een vergunning, het meldingsformulier bij sloopwerkzaamheden of asbestverwijdering? Wilt u meer weten over het ontwikkelen van bestemmingsplannen of heeft u vragen over vergunningvrij bouwen? Kom dan op donderdag 26 september naar onze Informatiemarkt Bouwen. De informatiemarkt is van 19.00 tot 21.00 uur in De Roerparel, Schaapsweg 24 in Sint Odiliënberg.

De Informatiemarkt Bouwen in Roerdalen gaat over allerlei onderwerpen die met bouwen te maken hebben. Stel, u wilt een tuinhuisje, een terrasoverkapping of een extra ruimte aan uw woning bouwen. Of u wilt een bedrijf aan huis beginnen. Wat moet u dan regelen en waar moet u dat doen? Of misschien heeft u hulp nodig bij het aanvragen van een vergunning of het invullen van het meldingsformulier bij asbestverwijdering. Of u wilt meer weten over het ontwikkelen van bestemmingsplannen of over vergunningvrij bouwen. Kortom: de onderwerpen zijn heel divers!

Voor wie?

De informatiemarkt is interessant voor iedereen die meer wil weten over de regels rond  bouwen, verbouwen of slopen. De gemeente organiseert de informatiemarkt. Onze medewerkers kunnen u in de diverse stands meer vertellen over allerlei onderwerpen. Zij weten als geen ander welke regels er gelden en zij kunnen u goed adviseren.