De gemeente begint medio april met de verkoop van twee bouwkavels in de wijk Oortjensveld III in Herkenbosch. Deze kavels liggen aan de Dukatenlaan. Later dit jaar verkopen we nog een derde kavel aan de Dukatenlaan. Is het bouwen van een eigen huis uw droom en wilt u graag in Roerdalen wonen? Dan is dit een kans!

Brochure

Om in aanmerking te komen voor een bouwkavel moet u zich inschrijven. Hiervoor geldt een aantal spelregels. Deze staan in de brochure die u kunt downloaden bij dit bericht. Hierin vindt u ook de belangrijkste bouwregels, de grondprijzen, kavelgroottes en een inschrijfformulier.

Loting

Heeft u interesse in een kavel? Laat het ons weten door het inschrijffomulier terug te sturen. Dat kan tot uiterlijk dinsdag 2 juni 2020. U kunt het formulier via de post versturen of bij de balie van het gemeentehuis inleveren. Op woensdag 3 juni 2020 verzorgt notaris Schoyen de loting. Dat is om 16.00 uur in het gemeentehuis. Als u kans wilt maken op een bouwkavel moet u persoonlijk aanwezig zijn bij de loting. Hoe de lotingsprocedure verloopt, staat in de brochure.

Kennismaken met de buren

Aan de Guldendreef ligt een gebouw van Stichting Pergamijn. Dat is vlakbij de Dukatenlaan. Bij Stichting Pergamijn woont een vast aantal mensen met een verstandelijke beperking. Er is ook een dagbesteding. Op 12 mei was een informatieavond gepland voor mensen die geïnteresseerd zijn in een bouwkavel. Medewerkers van Stichting Pergamijn zouden u meer vertellen over hun bewoners en vragen om tijdens het bouwen rekening met hen te houden. Vanwege het coronavirus gaat de avond niet door. Met de winnaars van de kavels plannen we alsnog een kennismaking met Stichting Pergamijn in.