Kent u iemand die een lintje verdient? Vraag het vóór 1 juli aan!

Geplaatst op:
Lintje

Elk jaar ontvangen duizenden Nederlanders een Koninklijke onderscheiding. Deze mensen hebben één ding met elkaar gemeen: al jarenlang maken zij zich zonder eigen voordeel sterk voor onze samenleving.

In de eigen buurt, de regio of zelfs op landelijk niveau. Is uw vader, tante of broer een fanatiek vrijwilliger, lid van het bestuur of een enthousiaste organisator? Dan kunt u hem of haar aanmelden voor een Koninklijke onderscheiding!

Voorwaarden

Een kandidaat moet voldoen aan een aantal voorwaarden. Zo moeten de activiteiten waarvoor u de kandidaat wilt voordragen, doorlopend van karakter zijn. Ook de aard, duur, intensiteit, betekenis en de uitstraling van de activiteiten zijn belangrijk. Wilt u iemand voordragen voor de Lintjesregen in 2020? Dan kunt u tot uiterlijk 1 juli 2019 de aanvraag met alle gevraagde gegevens inleveren. Maar eerder mag ook! Er is dan nog tijd om gegevens aan te vullen of ontbrekende stukken toe te voegen. Zo kunnen we alles op tijd doorsturen naar Gouverneur Bovens. Bekijk de voorwaarden waaraan een aanvraag moet voldoen op www.lintjes.nl.  

Meer informatie

Voor informatie kunt u bellen met Janou Slabbers óf Els Wolfs via telefoonnummer (0475) 538 888. Mailen kan naar secretariaat.burgemeester@roerdalen.nl. In de bijlage 'Ere wie ere toekomt' leest u ook meer informatie over het aanvragen en de voorwaarden en een aantal persoonlijke verhalen van mensen die een lintje hebben gekregen.