Vanaf januari 2020 brengt de gemeente Roerdalen haar nieuws op een andere manier dan u gewend bent. In dit artikel hebben wij de veranderingen voor u op een rij gezet. Zó hoeft u niets te missen!

Logo Nieuws uit Roerdalen, niet te missen!

RoerdalenBericht

De ViaLimburg valt volgend jaar niet meer bij alle huishoudens in de bus, maar verschijnt als  bijlage bij Dagblad De Limburger. Omdat niet iedereen een abonnement op deze krant heeft én de advertentiekosten stijgen, publiceren wij de gemeentepagina RoerdalenBericht vanaf volgend jaar niet meer in ViaLimburg. Wel geven we een maandelijkse versie van RoerdalenBericht uit, die we huis aan huis verspreiden.

Digitale nieuwsbrief

U kunt zich ook abonneren op onze digitale nieuwsbrief. U ontvangt deze nieuwsbrief elke donderdag in uw mailbox. U kunt zich gratis inschrijven op deze pagina. Extra leuk: abonnees maken elke maand kans op een Geluksbon van € 25,-. Meld u dus snel aan!

Officiële bekendmakingen

De officiële bekendmakingen, zoals aangevraagde en verleende vergunningen, staan op deze pagina. Vanaf 2020 plaatsen we elke week een samenvatting in de parochieblaadjes en op de kabelkrant van omroep OR6. U kunt ons ook bellen, dan sturen wij u de informatie per post.

Overige kanalen

Volgt u ons al op Facebook, Twitter en LinkedIn? We plaatsen regelmatig nieuws op deze social mediakanalen. Neem ook regelmatig een kijkje op onze website en de kabelkrant van OR6 voor nóg meer nieuws uit Roerdalen. Zo blijft u op de hoogte. Nieuws uit Roerdalen, niet te missen!