Ook in Montfort een Huiskamer Plus?

Geplaatst op:
Huiskamer Plus

Woont u in Montfort en zou u het leuk vinden als er in uw dorp een Huiskamer Plus komt? En aan welke activiteiten heeft u dan behoefte? Laat het ons weten!

Activiteiten

Als u ouder wordt, een beperking heeft of eenzaam bent, kan het fijn zijn om naar een dagbesteding zoals de Huiskamer Plus te gaan. In Posterholt, Herkenbosch en Melick is al een Huiskamer Plus. In de Huiskamer Plus kunt meedoen met allerlei begeleide activiteiten. Welke activiteiten dat zijn, hangt af van waar bezoekers behoefte aan hebben. Denk aan handwerken, schilderen, muziek maken of gymnastiekoefeningen doen.

Hoe werkt het?

U kunt een hele dag of een dagdeel in de Huiskamer Plus terecht. Dat is gratis. Alleen als u ’s middags mee wilt eten, betaalt u € 7,- per keer. Hiervoor ontvangt u achteraf een rekening van de gemeente. Heeft u extra ondersteuning nodig? Dan is dat mogelijk.   

Huiskamer Plus in Montfort?

Heeft u behoefte aan een Huiskamer Plus in Montfort? Laat het ons weten. U kunt bellen met Piet Wolters via telefoonnummer (0475) 541 768. U kunt hem ook bellen als u het leuk vindt om als vrijwilliger te helpen als er een Huiskamer Plus in Montfort komt.