In het weekend van 10 en 11 september organiseert Nederland Monumentenland de VriendenLoterij Open Monumentendag. In heel Nederland openen duizenden monumenten hun deuren voor het publiek. Bent u eigenaar van een monument in Roerdalen en wilt u meedoen? Meld u dan nu aan.

Cultureel erfgoed

Nederland Monumentenland wil de aandacht voor monumenten met de VriendenLoterij Open Monumentendag vergroten. Dat doet de organisatie samen met comités in heel Nederland. Bewoont u een monument? Of bent u eigenaar van een monument of een gebouw met een historisch verhaal? Laat andere liefhebbers dan meegenieten van uw bijzonder cultureel erfgoed in het weekend van 10 en 11 september.

Aanmelden

De gemeente is het comité voor Roerdalen. Als u mee wilt doen, kunt u zich bij ons aanmelden voor de Open Monumentendag. Dat kan tot uiterlijk 4 september door een e-mail te sturen naar de gemeente Roerdalen. Vermeld in uw e-mail uw naam, het monument, het adres voor bezoekers en tijden waarop uw monument op 10 en 11 september geopend is. Als u zich aanmeldt, wordt uw monument vermeld op de website van Open Monumentendag.

Vragen

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0475 538 888. U kunt ook een e-mail sturen naar de gemeente Roerdalen. Of kijk op de website van Open Monumentendag voor meer informatie.