In maart 2022 zijn gemeenteraadsverkiezingen. Staat u midden in de Roerdalense samenleving, kunt u mensen met elkaar verbinden en gaat de toekomst van onze gemeente u aan het hart? Dan voelt u zich misschien thuis in de lokale politiek. Tijdens de bijeenkomst ‘Politiek, iets voor u?’ maandag 4 oktober leert u meer over het werk van raads- en commissieleden.

Programma

Burgemeester De Boer, griffie-medewerkers en een aantal raads- en commissieleden beantwoorden uw vragen over een functie in de politiek. Zo krijgt u een goed beeld van wat raads- en commissiewerk inhoudt en waar u rekening mee moet houden. Ook vertellen we iets over de gemeentelijke organisatie. De avond is niet bedoeld voor politieke discussie of het bespreken van gemeentelijk beleid.

Raadslid aan het woord

Gerrion van Elmpt is een van de raadsleden die op 4 oktober uw vragen beantwoordt. “Het werk van een raadslid is heel divers,” vertelt ze. “Daarom is het zo interessant en boeiend. U komt met veel mensen in contact! Het kost natuurlijk tijd, maar u bent dan wel op de hoogte van veel zaken die in Roerdalen spelen op politiek gebied. Het is mooi om zaken voor elkaar te krijgen waar onze inwoners écht iets aan hebben. Daar word ik altijd blij van. Spreekt het u aan om ook een rol te spelen in dit politieke spel? Dan zie ik u graag op maandag 4 oktober!”

Aanmelden

De bijeenkomst ‘Politiek, iets voor u?’ begint op 4 oktober om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Aanmelden kan via e-mail: griffie@roerdalen.nl. Of bel de griffie via 0475 538 888. Heeft u al vragen? Stel ze bij uw aanmelding. Zo kunnen we de avond goed voorbereiden. Als u zich aanmeldt, laten wij u weten of de bijeenkomst in het gemeentehuis is of digitaal via MS-Teams.