Bijeenkomst ondernemers over kermissen

Hoe kunnen we samen de belevingswaarde van de kermis in onze dorpen vergroten? Dat is kort gezegd de ‘hamvraag’ voor een bijeenkomst voor ondernemers op donderdag 30 maart.

Vanwege de teruglopende bezoekersaantallen is een andere aanpak nodig. De wensen van kermisbezoekers zijn in de loop van de jaren veranderd. Zaak is om hierop in te spelen. Met als doel de aantrekkingskracht van de kermis verhogen, meer bezoekers trekken en de kermis toekomstbestendig maken. Een kermis ’nieuwe stijl’ dus.

Rol ondernemers

Als ondernemer (lokale winkeliers, verenigingen en horeca-ondernemers) kunt u als geen ander met initiatieven bijdragen aan de sfeer en gezelligheid in het dorp. Denk hierbij aan het organiseren van omlijstende activiteiten, leuke acties voor kinderen en goede gezamenlijke promotie. Of een gezamenlijke kortingsactie met de kermisexploitant.

Wanneer en waar?

De bijeenkomst is op donderdag 30 maart in De Roerparel in Sint Odilienberg (Schaapsweg 24). Er is dan ook een kermisexploitant aanwezig. De bijeenkomst begint om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Aanmelden is niet nodig. Ook voor onze kermissen geldt: toekomst Roerdalen, samen, beter, anders.

RSS
Servicepunt

Het gemeentehuis is op dit moment gesloten. Morgen open vanaf 9:00 uur.

Telefoon: 0475-538888