Cliëntenraad Roerdalen zoekt nieuwe leden

De Cliëntenraad Roerdalen (CRR) is een onafhankelijk adviesorgaan.

Zij adviseren de gemeente Roerdalen gevraagd en ongevraagd over het lokale beleid en de uitvoering van de Participatiewet en ander sociaal beleid. Ze zijn op zoek naar drie nieuwe leden die zich willen inzetten voor een sociaal en rechtvaardig beleid.  

Wat wordt gevraagd van een lid van de CRR?

U moet in Roerdalen wonen en bij de doelgroep van de Participatiewet horen. Denk hierbij aan een bijstandsuitkering of aanvullende bijstand bijvoorbeeld na pensionering, SW-indicatie of Wajong-uitkering. Het voorbereiden van vergaderingen en het lezen van beleidsstukken en andere informatie moet u zelfstandig kunnen doen. Daar kan heel wat tijd in gaan zitten. Het is goed om u dat te realiseren voordat u reageert. U krijgt een kleine vergoeding voor deelname aan vergaderingen en voor reiskosten daar naartoe. Dit wordt niet in mindering gebracht op een bijstandsuitkering.  

Interesse?

Stuur een korte motivatie en uw curriculum vitae naar secretaris@cliëntenraad-roerdalen.nlDe Cliëntenraad Roerdalen nodigt u uit voor een kennismaking. Als u geschikt bent, dragen zij u voor aan  het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente. Kijk ook eens op www.cliëntenraad-roerdalen.nl.

RSS
Servicepunt

Het gemeentehuis is vandaag geopend van 9:00 tot 12:00 uur.

Telefoon: 0475-538888