Nieuwe toekomst voor sportpark Sint Odiliënberg

Op 1 juli 2018 zijn de voetbalclubs uit Sint Odiliënberg en Melick officieel gefuseerd. R.K.V.V. Sint Odiliënberg en V.V. Vesta Melick gaan voortaan samen verder als FC Roerdalen.

Deze nieuwe club gaat gebruik maken van het sportpark aan de Apollolaan in Melick. Dat betekent dat er voor het sportpark aan de Schepersheuvel in Sint Odiliënberg een nieuwe invulling nodig is.

Ideeën en mogelijkheden

Een aantal verenigingen heeft al aangegeven ideeën te hebben over de toekomst van het sportpark in Sint Odiliënberg. Daar zijn we blij om! Na de zomervakantie organiseren we een bijeenkomst om samen met onze verenigingen en inwoners uit Sint Odiliënberg na te denken over de toekomst van het sportpark. We bekijken dan de plannen die er al zijn, maar er is tijdens de bijeenkomst ook ruimte voor nieuwe ideeën. Ook bespreken we dan de (financiële) mogelijkheden. Over de datum van de bijeenkomst informeren we u op deze pagina, op onze Facebookpagina en op onze website www.roerdalen.nl. Verenigingen uit Sint Odiliënberg krijgen een persoonlijke uitnodiging.

Onderhoud

Het sportpark wordt voorlopig niet gebruikt. De gemeente is verantwoordelijkheid voor het onderhoud van het park en de gebouwen. Dat betekent voor de komende tijd dat we de gebouwen beschermen tegen vandalisme en inbraak en zorgen dat de sportvelden er netjes bij liggen. Wil uw vereniging incidenteel gebruik maken van het gebouw of het park? Neem in dat geval contact op met de gemeente Roerdalen, telefoon: (0475) 538 888. We bekijken dan de mogelijkheden.

Vragen

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Richard Custers van Gemeente Roerdalen, telefoon: (0475) 538 888, e-mail: info@roerdalen.nl.

RSS
Servicepunt

Het gemeentehuis is vandaag geopend van 9:00 tot 17:00 uur.

Telefoon: 0475-538888