Openingstijden PolitieServicePunt

Het PolitieServicePunt van de gemeente Roerdalen bestaat uit een team van wijkagenten. Het team hoort bij het Basisteam Echt van Politie Limburg, het werkgebied is Roerdalen.

Aangifte

Stel uw fiets is gestolen, er is ingebroken in uw woning, u wordt bedreigd of u bent opgelicht. Dan kunt bij het PolitieServicePunt terecht voor het doen van aangifte. Dat kunt u ook via internet doen. Kijk hiervoor op de website www.politie.nl/aangifte. U kunt bij het PolitieServicePunt ook terecht voor het melden van een onveilige situatie. Melden is belangrijk, de politie kan dan immers voor een oplossing zorgen.

Openingstijden

Het PolitieServicePunt is bereikbaar in het gemeentehuis op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur en op maandag tot en met donderdag van 13.30 uur tot 17.00 uur. Het kan echter voorkomen dat er tijdens de openingstijden toch niemand aanwezig is. Dat gebeurt als de politie een spoedmelding krijgt. Om te voorkomen dat u moet wachten kunt u het best eerst een afspraak maken. Dat kan via het landelijke telefoonnummer van de politie: 0900 – 8844. U kunt ook een e-mail sturen: wijkagent-roerdalen@limburg-noord.politie.nl. Bij een spoedgeval belt u 112. Kijk ook eens op www.roerdalen.nl/veilige-dorpen.

RSS
Servicepunt

Het gemeentehuis is vandaag geopend van 9:00 tot 19:00 uur.

Telefoon: 0475-538888