Werkbijeenkomst sportvelden Sint Odiliënberg

Op donderdag 24 januari was in Dorpshuis De Roerparel in Sint Odiliënberg de eerste werkbijeenkomst over de toekomst van de sportvelden.

Deze avond was een vervolg op het Dorpsgesprek van 29 november 2018. Een groep inwoners ging aan de slag met het creatief uitwerken van de ideeën uit dit Dorpsgesprek.

Ideeën

De 25 deelnemers aan de werkbijeenkomst dachten na over de uitvoerbaarheid van de ideeën. Aan het eind van de avond lag er een aantal ruwe schetsen van het toekomstige terrein. De ideeën liepen hierbij niet heel ver uit elkaar. Een kleine groep gaat nu samen de gemaakte schetsen bundelen tot één totaalbeeld.

Meer informatie

De voetbalclub van Sint Odiliënberg voetbalt voortaan in Melick. Dit zorgt voor drie voetbalvelden (35.000 m2) ruimte in het dorp, waarvoor een nieuwe invulling mogelijk is. Passend bij de wensen van de inwoners van Sint Odiliënberg nu, maar ook gericht op de toekomst. Wilt u op de hoogte blijven? Kijk dan op de pagina Dorpsgesprek Sint Odiliënberg. Vragen? Stel ze via samendoen@roerdalen.nl.

RSS
Servicepunt

Het gemeentehuis is vandaag geopend van 9:00 tot 17:00 uur.

Telefoon: 0475-538888