Werkzaamheden Posterholt, Herkenbosch en Montfort

De komende week is Strabag in Posterholt, Herkenbosch en Montfort aan het werk aan de weg. Tijdens al deze werkzaamheden zijn de betreffende wegen afgesloten. Er komen omleidingsroutes voor het verkeer.  

Posterholt

Op vrijdag 5 oktober is Strabag gestart met onderhoudswerkzaamheden aan het asfalt van enkele straten in Posterholt. Het gaat om de hele Streekelsweg en de Heerbaan tussen de Streekelsweg en de Mgr. Koningsstraat. Strabag vervangt de bovenste laag van de asfalt en werkt aan de bestrating. De werkzaamheden duren ongeveer twee weken. 

Herkenbosch en Montfort

Vanaf maandag 8 oktober verlaagt Strabag de drempels in de Daelenbroekweg in Herkenbosch. Deze drempels liggen ter hoogte van de huisnummers 29 en 65. Ook verlaagt Strabag de plateau’s in de Huysbongerdweg in Montfort. De werkzaamheden duren twee dagen. 

Heeft u vragen?

Bij vragen kunt u contact opnemen met Dirk Aerts van Strabag, telefoon: 06 519 93 535. Of bel Jack Mans van het team Openbare Werken via (0475) 538 888. Een overzicht van alle werkzaamheden van Strabag staat in de Strabag Omgevingsapp. Deze app kunt u downlaoden via de Appstore of Google Playstore. 
 

RSS
Servicepunt

Het gemeentehuis is vandaag geopend van 9:00 tot 12:00 uur.

Telefoon: 0475-538888