Wijkagenten Roerdalen werken aan een veilig Roerdalen

Wilt u aangifte doen van een inbraak, gestolen fiets of een onveilige situatie? Dan kunt u terecht bij het PolitieServicePunt in het gemeentehuis in Sint Odiliënberg.

Het PolitieServicePunt van de gemeente Roerdalen bestaat uit een team van drie wijkagenten: Willem Loo, Marc Willems en Mark Spee. Zij horen bij het Basisteam Echt van Politie Limburg. Hieronder leest u meer over hen.

Aangifte doen

Bij het PolitieServicePunt kunt u onder andere terecht om aangifte te doen. Dat kunt u bijvoorbeeld doen als u bent opgelicht of wordt bedreigd of als uw auto opzettelijk is beschadigd. U kunt hiervoor een afspraak maken bij het PolitieServicePunt in het gemeentehuis maar u kunt ook aangifte doen via internet. Kijk hiervoor op de website www.politie.nl/aangifte. Is er ingebroken in uw huis? Bel dan 112 bij spoed, dus als de daders nog aanwezig zijn. Anders belt u 0900 8844. Er komt dan een wijkagent naar u toe.

Melden

U kunt bij het PolitieServicePunt behalve voor het doen van aangifte ook terecht voor het melden van een onveilige situatie. Denk hierbij aan een onveilige verkeerssituatie of een dier dat ernstig is verwaarloosd. Maar u kunt bijvoorbeeld ook bij de politie terecht als u vermoedt dat er in een huis in uw buurt hennep wordt geteeld. “Melden is belangrijk, de politie kan dan immers voor een oplossing zorgen,” aldus wijkagent Willem Loo. “Alleen samen met uw hulp kunnen we zorgen dat Roerdalen een veilige gemeente blijft waar het prettig wonen is.”

Bereikbaarheid

Het PolitieServicePunt is bereikbaar in het gemeentehuis op maandag, woensdag en donderdag van 09.00 tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 17.00 uur. U kunt een afspraak maken via het landelijke telefoonnummer van de politie: 0900 – 8844. U kunt ons ook een e-mail sturen: wijkagent-roerdalen@limburg-noord.politie.nl. Bij een spoedgeval belt u 112. Kijk ook eens op Veilige dorpen.

Op de foto van links naar rechts: Marc Willems, Willem Loo en Mark Spee. Foto: gemeente Roerdalen.

RSS
Servicepunt

Het gemeentehuis is vandaag geopend van 9:00 tot 17:00 uur.

Telefoon: 0475-538888