Verkiezingen 2019

Woensdag 20 maart a.s. kunt u, als u kiesgerechtigd bent, uw stem uitbrengen voor zowel de leden van provinciale staten als de leden van het algemeen bestuur van het waterschap.

Kijk voor informatie over onder andere uw kiesgerechtigdheid, het stemmen bij volmacht of kiezerspas, het aanvragen van een vervangende stempas of een overzicht van de stembureaus in Roerdalen op www.roerdalen.nl/verkiezingen.

 • Iemand machtigen om namens u te stemmen

  Bent u niet in de gelegenheid om op 20 maart te stemmen? Bijvoorbeeld omdat u dan op vakantie bent? Laat uw stem niet verloren gaan, maar machtig iemand anders om namens u te stemmen.

 • Algemene informatie gecombineerde verkiezingen 20 maart 2019.

  Op woensdag 20 maart aanstaande kunt u, als u kiesgerechtigd bent, uw stem uitbrengen voor zowel de leden van Provinciale Staten als de leden van het algemeen bestuur van het waterschap.

 • Kiezerspas aanvragen

  Als u in een andere gemeente wil gaan stemmen op 20 maart 2019 dan heeft u een kiezerspas nodig. Voor de verkiezing van de leden van Provinciale Staten van Limburg kunt u met een kiezerspas stemmen in alle stembureaus in Limburg.

 • Stempas kwijt

  Bent u uw stempas kwijt of heeft u er geen ontvangen terwijl u wel kiesgerechtigd bent, dan kunt u schriftelijk of in persoon een nieuwe stempas aanvragen.

 • Stembureaus

  In de gemeente Roerdalen worden voor de gecombineerde verkiezingen 12 stembureaus ingericht. U kunt in alle stembureaus terecht met beide stempassen.
  Op uw stempas staat een stembureau bij u in de buurt.

Servicepunt

Het gemeentehuis is vandaag geopend van 9:00 tot 17:00 uur.

Telefoon: 0475-538888