Tussen maandag 17 juni en vrijdag 28 juni is de N293 bij Sint Odiliënberg afgesloten voor verkeer. Provincie Limburg gaat hier het asfalt vervangen. De provincie geeft de omleidingsroute aan met borden. 

Planning

Aannemer KWS Infra Eindhoven voert de werkzaamheden uit in opdracht van Provincie Limburg. De aannemer is bij het werk afhankelijk van het weer. Als het niet lukt om op 17 juni te beginnen, verschuift de provincie de werkzaamheden naar 1 juli. De aannemer voert het werk in twee fasen uit:

  • Fase 1 van 17 t/m 21 juni: rontonde Schaapsweg tot aan de Roermondseweg bij Posterholt

  • Fase 2 van 24 t/m 28 juni: Roerbrug tot aan de rotonde bij de Schaapsweg

Omleiding

De weg is tijdens de werkzaamheden afgesloten voor autoverkeer. U kunt omrijden via de A73, N572 en N274. De omleidingsroutes staan aangegeven met borden. Maakt u gebruik van de bus? Kijk dan vlak voordat het werk begint op de website van Arriva voor de aangepaste planning.  

Fietspaden

De aannemer werkt niet aan de fietspaden. Met de fiets, brommer of te voet kunt u er wel langs. De hulpdiensten maken in geval van nood ook gebruik van de fietspaden.

Meer informatie

Neem bij vragen contact op met KWS Infra Eindhoven via emailadres onderhoudlimburg@kws.nl of telefoonnummer 06-50226375.