Het einde van de werkzaamheden in Posterholt is in zicht! BLM Wegenbouw werkt aan het afwerken van de Vlodropperweg en Strabag is bezig met het afronden van het werk aan de Roermondseweg. De Vlodropperweg is tot en met 6 september afgesloten, de Roermondseweg is tot en met 20 september regelmatig dicht. Deze planning geeft wat overlast maar het is om een goede reden dat we het zo doen.

Schooljeugd

We hebben zoveel mogelijk tijdens de schoolvakantie aan de fietspaden gewerkt. Zo bleef de overlast voor de meeste kwetsbare verkeersdeelnemers, onze schooljeugd beperkt. Zij kunnen nu veilig naar school. Wij hopen op uw begrip hiervoor. 

Planning Vlodropperweg

BLM Wegenbouw werkt nog tot en met vrijdag 6 september aan de Vlodropperweg. Dan zijn de fietspaden klaar en er ligt nieuw asfalt ter hoogte van de komgrens. Deze week werkt de aannemer alles netjes af. Bij goed weer worden ook de markeringen (strepen) op de weg gezet.   

Planning Roermondseweg

Strabag werkt nog tot en met 20 september aan de Roermondseweg. Tijdens deze werkzaamheden kunt u bijna altijd voorbij rijden. U kunt ook via de zijstraten langs het werk rijden. Als u de Middenweg neemt, weet u zeker dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Asfalteren

Op 18 september wordt de Roermondseweg geasfalteerd bij de aansluiting met de Donckerstraat, ter hoogte van Roermondseweg 4 -6 en bij de komgrens. Ook komt er op het gedeelte tussen de Zwarte Berg en de Holsterweg, een snelheidsremmend plateau. Vanwege het voorbereiden en afwerken van het asfalteren, is de Roermondseweg in die hele week slecht bereikbaar. Verkeersregelaars helpen u om uw bestemming te bereiken. Fietsers en voetgangers kunnen gewoon door.

Omleiding

Tot en met 6 september kunt u het centrum van Posterholt bereiken via de omleidingsroute over de Middenweg. U kunt ook gebruik maken van de Donckerstraat, Nieuw Holsterweg, Boomstraat en Heinsbergerweg. Na 6 september is de Vlodropperweg open.