In Montfort en en Sint Odiliënberg zijn evenementen waarvoor tijdelijke verkeersmaatregelen gelden.

Aezelemert

Stichting Montfort Promotion organiseert de jaarlijkse Aezelemert / Zomermarkt op zondag 14 juli 2019. Daarom zijn van 10.00 uur tot 18.00 uur de Dijk vanaf de rotonde, de Dijkstraat, de Markt, de Kerkstraat, Aan de Kerk, en de Zandstraat tot aan het Gestraatje afgesloten voor al het verkeer m.u.v. de aanwonenden. U kunt omrijden via de rotonde, Linnerweg, Processieweg, Heistersweg  Sweeltjesbosweg, Brandlintjesweg, Lemmensweg, Gestraatje, Heiberg en Zandstraat.

Vakantiebal

Het Kefee Ane Kerk in Montfort organiseert op dinsdag 23 en dinsdag 30 juli Vakantiebal Effe Nieks.  Op beide dagen zijn daarom van 17.00 uur tot 02.00 uur de Wiejerd ter hoogte van de slagboom én Aan ’t Water / Aan de Kerk ter hoogte van de T-splitsing afgesloten voor het verkeer.

Kermis

Van vrijdag 19  juli t/m maandag 22 juli is kermis in Sint Odiliënberg. Deze kermis is aan de Schepersheuvel op de grote parkeerplaats naast De Roerparel. Deze parkeerplaats is daarom vanaf 18.00 uur op woensdag 17 juli 08.00 uur op dinsdag 23 juli uur afgesloten voor alle verkeer.