Op donderdag 1 juni begint om 19.30 uur een vergadering van de gemeenteraad in het gemeentehuis. Als de agendapunten niet allemaal behandeld worden, gaat de vergadering verder op donderdag 8 juni. 

Vergadering volgen

U kunt de vergadering volgen vanaf de publieke tribune in de raadszaal. Wilt u niet naar het gemeentehuis komen? Dan kunt u de vergadering volgen via een livestream(externe link). U kunt de vergadering daar ook later terugkijken. Of kijk via de lokale zender OR6 op Ziggo kanaal 41 of via glasvezel van XS4ALL kanaal 1507. U kunt de agenda en de stukken op deze website(externe link) bekijken. Ze liggen ook ter inzage in het gemeentehuis. 
 

Spreekrecht

Wilt u gebruik maken van het spreekrecht? Stuur dan een e-mail met uw naam, adres, telefoonnummer en het agendapunt waarover u wilt inspreken naar griffie@roerdalen.nl. Dat kan tot uiterlijk 48 uur voor de vergadering. Een van de medewerkers van de griffie neemt dan contact met u op. Of bel met de griffie via (0475) 538 888.

Nieuw: beeldverslag met ondertiteling

Er worden beeld- en geluidsopnames gemaakt die gepubliceerd worden(externe link). Kijkt u een vergadering terug? Dan kunt u hierbij nu ook ondertiteling aanzetten. Dit doet u via de ‘cc-knop’. U vindt die door met de muis linksonder over het beeldverslag te schuiven. De knop komt dan in beeld en u kunt erop klikken.