BLM Wegenbouw vernieuwt in opdracht van de gemeente Roerdalen drie fietspaden: het fietspad langs de Waarderweg tussen Montfort en Sint Odiliënberg, het fietspad langs de Vlodropperweg en Angsterweg tussen Posterholt en Vlodrop en het fietspad langs de Postweg tussen Sint Odiliënberg en Posterholt. Deze fietspaden krijgen een betonnen bovenlaag. Verder worden ze breder en dus ook veiliger. De werkzaamheden duren tot eind september.

Fietspad Waarderweg

Het fietspad langs de Waarderweg tussen Montfort en Sint Odiliënberg is klaar. Ook de oversteekplaats voor fietsers ter hoogte van manege De Gouden Koets is klaar. Fietsers kunnen hier veiliger oversteken. Medio augustus 2019 werkt BLM Wegenbouw de bermen langs het fietspad nog af.

Fietspad Postweg

Het fietspad langs de zuidzijde van de Postweg tussen Sint Odiliënberg en Posterholt is klaar. BLM Wegenbouw gaat medio augustus 2019 met het fietspad aan de andere kant van de Postweg aan de slag. Daarna werkt de aannemer de bermen langs de fietspaden netjes af.

Fietspad Angsterweg en Vlodropperweg

Het fietspad langs de Angsterweg tussen Posterholt en Vlodrop is klaar. BLM Wegenbouw werkt vanaf 13 augustus 2019 aan het fietspad langs de Vlodropperweg bij Posterholt. Dat is vanaf de provinciale rotonde tot en met Vlodropperweg huisnummer 60. Bij de oversteekplaats voor fietsers aan het begin van de bebouwde kom komt een wegversmalling en een verhoogd plateau. Dit remt de snelheid van het verkeer vanaf de provinciale weg. Fietsers kunnen hierdoor veiliger oversteken. Tijdens de werkzaamheden is de Vlodropperweg afgesloten voor al het verkeer. Voor de bus van Arriva maken we een uitzondering. De werkzaamheden duren drie weken. Het verkeer kan omrijden via de Middenweg. Als u vanuit Sint Odiliënberg komt, kunt u via de Roermondseweg rijden. Die is open als de werkzaamheden aan de Vlodropperweg beginnen. Ook voor fietsers is er een veilige omleidingsroute.

Meer informatie

Meer informatie vindt u op de website van BLM Wegenbouw: www.blmwegenbouw.nl/roerdalen. Of blijf op de hoogte via de gratis BouwApp. Heeft u vragen? Neem dan contact op met Christian Reuls van BLM Wegenbouw via (0475) 567 777.