Op dinsdag 24 maart begint aannemer Strabag met werkzaamheden aan het fietspad langs de Boomstraat en Annendaalsedijk in Posterholt. Dat is vanuit het dorp tot aan Oude Heinsbergerweg. Later die week begint de aannemer ook met het werk aan het fietspad langs de Asenrayerweg. Dat loopt vanaf de golfbaan aan het einde van de Stationsweg in Herkenbosch richting Asenray. Beide fietspaden worden vernieuwd. Als alles volgens plan verloopt, zijn de fietspaden eind april of begin mei klaar.  

Omleiding

Tijdens de werkzaamheden aan het fietspad langs de Boomstraat en de Annendaalsedijk wordt de weg afgesloten voor verkeer. Met een (brom)fiets kunt u wel over de rijbaan langs de werkzaamheden rijden. Tijdens de werkzaamheden aan het fietspad langs de Asenrayerweg worden fietsers omgeleid. Omleidingen geven we duidelijk aan met borden.

Pimpernelblauwtje

Het fietspad langs de Boomstraat en Annendaalsedijk loopt langs een gebied waar de grote pimpernel groeit. Deze plant is samen met de mieren in de berm onmisbaar voor het pimpernelblauwtje, een zeer zeldzaam vlindertje. We zijn daar dus extra voorzichtig.   

Meer informatie

Wilt u op de hoogte blijven? Download dan de gratis Strabag omgevingsapp.