BLM Wegenbouw is bezig onder andere het fietspad tussen Montfort en Sint Odiliënberg te vernieuwen. Op dinsdag 25 juni begint de aannemer met werkzaamheden aan het begin van dit fietspad. Dat is aan de rand van de bebouwde kom op de Waarderweg in Montfort. De weg is tijdens de werkzaamheden afgesloten voor doorgaand verkeer.

Snelheid remmen

De bocht in de weg aan het begin van de bebouwde kom van Montfort remt nu voornamelijk de snelheid van het verkeer op de Waarderweg dat vanuit Montfort komt. In de nieuwe situatie wordt de snelheid geremd van het verkeer dat vanuit de andere kant komt. Na de aanpassing is deze oversteekplaats voor fietsers veiliger.

Omleiding

De werkzaamheden op dit punt duren ongeveer vier weken. De aannemer hoopt vóór de bouwvak klaar te zijn. Of dat lukt hangt onder andere af van het weer. Bewoners van de Waarderweg kunnen hun woning via de rotonde gewoon bereiken. Zij krijgen hierover een brief van BLM Wegenbouw. Het doorgaande verkeer moet omrijden. Vanuit de richting Sint Odiliënberg rijdt u linksaf via de Sweeltjesbosweg, Brandlintjesweg en de Hoogstraat naar het centrum van Montfort. Als u rechtsaf slaat, rijdt u via de Heistersweg, Processieweg en de Linnerweg naar de Rijksweg, A2 of A73.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website van BLM Wegenbouw. Of blijf op de hoogte met de BouwApp. Heeft u vragen? Neem dan contact op met Christian Reuls van BLM Wegenbouw via 06 8398 3728 of c.reuls@blmwegenbouw.nl