Vanaf week 9 werkt BLM Wegenbouw aan Schepersheuvel en de Bosserveldweg in Sint Odiliënberg. De aannemer vernieuwt in opdracht van de gemeente de bestrating en de parkeerplaatsen. Het gemeentehuis, de sporthal en dorpshuis De Roerparel, kinderdagverblijf Wee-Play en woningen blijven steeds bereikbaar. We plaatsen hiervoor omleidingsborden.

Bosserveldweg en Wee-Play

BLM Wegenbouw begint het eerst aan de Bosserveldweg. De aannemer legt bestrating en parkeerplaatsen aan rondom het nieuwe gebouw van het kinderdagverblijf Wee-Play. Als dit klaar is, begint de aannemer met het verbreden van de Bosserveldweg. Het gaat om het wegdeel vanaf de Schaapsweg tot aan Wee-Play. Dit is nodig omdat er meer verkeer over deze weg rijdt door de komst van Wee-Play. Dit werk duurt tot week 15.

Toegangsweg gemeentehuis

Na het werk aan de Bosserveldweg klaar is, gaat BLM Wegenbouw verder met de toegangsweg naar het gemeentehuis. Dat is de weg tussen Schepersheuvel en de parkeerplaats achter het gemeentehuis. De aannemer maakt de weg breder en legt een stoep en extra parkeerplaatsen aan. Verder wordt de parkeerplaats achter het gemeentehuis opnieuw ingericht. Hier komen ook laadpalen voor elektrische auto’s. Deze werkzaamheden beginnen in week 14 en zijn in week 21 klaar.

Parkeerplaats Schepersheuvel

In week 26 begint BLM Wegenbouw met de herinrichting van de grote parkeerplaats naast sporthal en dorpshuis De Roerparel. De aannemer koppelt deze parkeerplaats af van het regenwater. Op de parkeerplaats komen nieuwe klinkers. De parkeervakken worden verbreed naar 2,5 meter. Dat is volgens de verkeersrichtlijnen. De aannemer voert de werkzaamheden in twee fases uit. Zo blijft er altijd ruimte over om te parkeren. In week 30 zijn de werkzaamheden klaar. Dat is net voor de zomervakantie.

Blijf op de hoogte

Woont u aan het gebied waar BLM Wegenbouw werkt? Dan ontvangt u een persoonlijke brief met informatie zodra de aannemer in uw buurt werkt. Ontvangt u geen brief maar wilt u wel op de hoogte blijven? Download dan de BLM Wegenbouw app.