De buurt Holsterveld bij Vlodrop is volop in ontwikkeling. In de buurt komen straks tien huurwoningen en tien levensloopbestendige koopwoningen. Verder verkopen we zeven vrije bouwkavels. Voordat er gebouwd kan worden moeten we het gebied bouwrijp maken. Besix Infra uit Herten voert deze werkzaamheden voor ons uit. De aannemer begint op maandag 7 november.

Werkzaamheden

Besix Infra breidt het bestaande riool in het Holsterveld verder uit. Verder legt de aannemer een  regenwaterriool en een wadi aan. Een wadi is een laagte in een gebied die vol water kan lopen bij een stortbui. Het water kan daarna wegzakken in de bodem. Verder legt de aannemer riool-huisaansluitingen aan voor de toekomstige woningen. Ook komt er een fundering voor toekomstige wegen. De werkzaamheden duren tot het eind van dit jaar. In april 2023 worden elektriciteit, water en datakabels in het gebied aangelegd.   

Meer informatie

Als u vlakbij het Holsterveld woont, ontvangt u van Besix Infra informatie over de werkzaamheden. Heeft u geen brief ontvangen en heeft u vragen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met uitvoerder Herman Snackers van Besix via telefoonnummer 06-53335077. Of bel Thijs Pouls van de gemeente via 0475 538 888.

Ontwikkeling Holsterveld

Wilt u meer weten over ontwikkeling van het Holsterveld? Kijk dan op onze webpagina over Holsterveld. Bij vragen kunt u contact opnemen met Jo Claassen via telefoonnummer 0475 538 888. U kunt ook een e-mail sturen: herinrichting@roerdalen.nl.