Op maandag 19 september start aannemer Besix met het vervangen van asfalt aan ’t Sittert in Sint Odiliënberg. Tijdens de werkzaamheden wordt ook gewerkt aan het riool, straatwerk en bermen. De aannemer doet dit in opdracht van de gemeente. De aannemer geeft de omleidingsroute aan met borden. Woont u direct aan het weggedeelte waar de aannemer werkt? Dan ontvangt u een brief met meer informatie van Besix.

Straat afgesloten

Op maandag 19 september starten de werkzaamheden aan ‘t Sittert. Het betreft hier het gedeelte vanaf de Schepen Heijligersstraat tot en met de komgrens aan de Roskam. En het gedeelte van ‘t Sittert richting uitvaartcentrum. De straat wordt afgesloten voor doorgaand verkeer tijdens de werkzaamheden. Deze zullen ongeveer 2 weken duren.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden zijn woningen en bedrijven te voet bereikbaar. Er wordt een omleidingsroute aangegeven over de Waarderweg en Heidestraat/ St. Josephstraat en Roskam.

Vragen

Heeft u vragen? Neem dan contact op met uitvoerder Herman Snackers van Besix via 06 533 350 77 of met Jack Mans van gemeente Roerdalen via: 0475 538 888