In het voorjaar van 2019 heeft WML de waterleiding op de Markt en in de Zandstraat in Montfort vervangen. Door deze werkzaamheden is de bestrating verzakt. Aannemer APK begint in opdracht van WML op 9 november met het herstellen van de bestrating. De werkzaamheden duren 3 tot 4 weken. Ondernemers in het gebied blijven bereikbaar.

Fasen

Het herstellen van de bestrating gebeurt in twee fasen. APK begint met het gedeelte van de Markt en de Zandstraat tussen de Dijkstraat en de Hoogstraat. Daarna is de Zandstraat vanaf de Hoogstraat tot het Gestraatje aan de beurt. Tijdens de werkzaamheden zijn de straten afgesloten voor auto’s. Met de fiets of te voet kunt u er wél langs.  

Omrijden

Tijdens de werkzaamheden kunt u omrijden via de Vlootveestraat, de Heiberg, de Lemmensweg, de Brandlintjensweg, de Sweeltjesbosweg en de Waarderweg. De omleidingsroutes worden ook aangegeven met borden.

Buslijn 61

Tijdens de werkzaamheden zijn de bushaltes op de Zandstraat, de Markt en de Dijk niet bereikbaar. U kunt de bus wel nemen vanaf de bushalte bij het Mariaveld.

Meer informatie

Aanwonenden hebben van WML een brief met informatie over de werkzaamheden ontvangen. Heeft u vragen? Neem dan contact op met Roy Schumans van WML via telefoonnummer 06 1179 7408.

Foto: Ruud Snijders