Op maandag 18 januari begint aannemer APK in opdracht van WML met het vernieuwen van de waterleiding in een aantal straten in Montfort. Als alles volgens de planning verloopt, duren de werkzaamheden tot half april. Wordt in uw straat gewerkt? Dan ontvangt u een brief van WML met meer informatie in de week voordat de werkzaamheden beginnen.

Werkzaamheden

Aannemer APK gaat nieuwe hoofleidingen aanleggen. Daarna worden ook de huisaansluitingen vernieuwd. Om de leidingen te vervangen moet APK de straat, stoepen en groenstroken opbreken. De aannemer herstelt dit zodra het werk aan de waterleiding klaar is. Bedrijven en winkels én de bushaltes blijven bereikbaar.

Planning en voortgang

De werkzaamheden worden gedaan in vier fasen. Het werk kan langer duren als het bijvoorbeeld lang vriest of erg slecht weer is.

 1. Momenteel bezig: Fase 1 -

  Vanaf huisnummer 26 in de Zandstraat richting de Vlootveestraat. Het verkeer heeft hier geen hinder van. De aannemer werkt hier van 18 januari tot en met de eerste week van februari.

 2. Nog te doen: Fase 2 -

  Kruising Vlootveestraat/Zandstraat richting kruising Putveestraat/Heiberg. Het verkeer moet hier omrijden. De aannemer geeft de omleidingsroute aan met borden. De aannemer werkt hier van de tweede tot en met de laatste week van februari.

 3. Nog te doen: Fase 3 -

  Kruising Vlootveestraat/Zandstraat tot huisnummer 6 op de Vlootveestraat. De aannemer sluit de weg hier voor de helft af. U kunt er dus wel nog langs met uw auto. De aannemer werkt hier de eerste en tweede week van maart. 

 4. Nog te doen: Fase 4 -

  Het Gestaatje. Deze weg wordt afgesloten voor vrachtverkeer. De aannemer geeft de omleidingsroute aan met borden. De aannemer werkt hier van half maart tot half april.

Vragen

Neem bij vragen contact op met de klantenservice van WML, telefoon: 043-309 09 09. Op www.wml.nl kunt u zich aanmelden voor een e-mailservice. Als er in uw buurt werkzaamheden zijn of er is een storing, ontvangt u vanzelf een bericht in uw mailbox.