Werk in uitvoering

Roerdalen timmert (letterlijk) aan de weg. Hieronder vindt u informatie over actuele werkzaamheden in onze gemeente.

 • Renovatiewerkzaamheden Wonen Limburg

  In het kader van verduurzaming start woningbouwvereniging Wonen Limburg in week 2 met renovatiewerkzaamheden van de daken in de kernen Melick en Posterholt. De werkzaamheden worden in verschillende fasen uitgevoerd.

 • Bouwplan De Wiejerd in Montfort

  Op de voormalige voetbalvelden in Montfort realiseert Wonen Limburg het bouwplan De Wiejerd.

 • Herstructurering industrieterrein Stationsweg (Veldweg) / Roerstreek Noord

  Start aanleg buffer tussen Keulsebaan en Kastanjelaan

  Op 9 januari wordt gestart met de aanleg van een gedeelte van de buffer tussen de Keulsebaan en de Kastanjelaan. Ook de verbinding van deze nieuwe buffer en de buffer langs de Randweg wordt nog verbeterd door de aanleg van nieuwe leidingen onder het fietspad en de berm van de provinciale weg. Een gedeelte van de buffer kan nu nog niet aangelegd worden omdat deze "verdacht" is op mogelijk niet gesprongen explosieven uit het verleden. Deze zijn inmiddels in kaart gebracht en dienen nog benaderd te worden. De verwachting is dat medio januari uitgevoerd kan worden. Aansluitend kan begonnen worden met het ontgraven van dit gedeelte van de buffer. Het overige gedeelte van de buffer is vrij van mogelijke explosieven. De graafwerkzaamheden van dit gedeelte van de buffer starten op 9 januari.

 • Herinrichting Roermondseweg, Struukskensweg en Reijpenweg Posterholt

  Aannemer Strabag BV voert in opdracht van de gemeente de herinrichting van de Roermondseweg, Struukskensweg en Reijpenweg in Posterholt uit. De aannemer is op 21 januari 2019 begonnen.

Servicepunt

Het gemeentehuis is vandaag geopend van 9:00 tot 17:00 uur.

Telefoon: 0475-538888