Werk in uitvoering

Roerdalen timmert (letterlijk) aan de weg. Hieronder vindt u informatie over actuele werkzaamheden in onze gemeente.

 • Vervangen hoofdwaterleiding Herkenbosch

  Eind januari 2017 begint aannemer APK Infra met het vernieuwen van ongeveer anderhalve kilometer hoofdwaterleiding in Herkenbosch. De opdracht hiervoor komt van Waterleiding Maatschappij Limburg (WML). Ook de huisaansluitingen van ongeveer 150 woningen worden vernieuwd. Het project gaat ongeveer 18 weken duren.

  Wilt u meer weten over dit project? Kijk dan op de website van WML: www.wml.nl. U kunt het verloop van het project ook volgen op de Facebookpagina van WML: www.facebook.com/wmlwater. De klantenservice van WML is bereikbaar via telefoonnummer 043 309 09 09.

 • Reconstructie Hoofdstraat Posterholt

  Op donderdag 2 maart begint BLM Wegenbouw uit Wessem met werkzaamheden in de Hoofdstraat in Posterholt, tussen de Raadhuisstraat en de Wiersweg. De aannemer voert de werkzaamheden in fasen uit. Zo blijft de overlast voor inwoners beperkt en blijven winkels in het gebied bereikbaar. De werkzaamheden duren tot eind juni 2017.

 • Herstructurering industrieterrein Stationsweg (Veldweg) / Roerstreek Noord

  De voorbereiding van dit project is op dit moment nog in volle gang. In 2017 moet het project gerealiseerd worden. Afhankelijk van de voortgang van de voorbereidingen wordt in het voor- dan wel najaar gestart met de uitvoering. U kunt de verslagen en tekeningen downloaden, van de informatieavond van 17 februari 2016 en de sessie met de klankbordgroep van 16 juni 2016 over de bereikbaarheid en fasering van de werkzaamheden.
  De informatiebrief met de laatste stand van zaken is ook opgenomen. Deze brief is op 20 december 2016 verzonden aan de bewoners en ondernemers van de Veldweg, Stationsweg en Randweg.

Servicepunt

Het gemeentehuis is vandaag geopend van 9:00 tot 12:00 uur.

Telefoon: 0475-538888