Herinrichting Roermondseweg, Struukskensweg en Reijpenweg Posterholt

Aannemer Strabag BV voert in opdracht van de gemeente de herinrichting van de Roermondseweg, Struukskensweg en Reijpenweg in Posterholt uit. De aannemer is op 21 januari 2019 begonnen.

Bewoners van deze straten en de omgeving zijn persoonlijk geïnformeerd. De werkzaamheden aan de Roermondseweg beginnen bij het kruispunt Donckerstraat/Roermondseweg en Hoofdstraat. Van daaruit werkt de aannemer verder aan de Roermondseweg in de richting van Sint Odiliënberg. De faseringstekening kunt u hieronder terug vinden. De meest recente publicatie kunt u hier ook terug vinden.

Bushaltes en omrijden

Tijdens de werkzaamheden zijn de straten afgesloten voor verkeer. De aannemer zorgt dat woningen en bedrijven zo goed mogelijk bereikbaar blijven. Auto's kunnen omrijden via de Middenweg en de provinciale weg om zo de andere zijde van de Roermondseweg te bereiken. De bushaltes aan de Roermondseweg en Hoofdstraat vervallen tijdens de werkzaamheden. De bus volgt een omleidingsroute via de Nieuw Holsterweg, Heerbaan en Middenweg. Langs de Heerbaan komen bij de sporthal De Wieë en bij Geelen Beton tijdelijke haltes.

Vragen

Bij vragen kunt elke dag dinsdag tussen 10.00 en 11.00 uur terecht bij het inloopspreekuur van STRABAG BV, op het adres Middenweg 1a (kantoor Theelen). U kunt ook bellen met de omgevingsmanager Ralf Simons van STRABAG BV via telefoonnummer 06 5341 8420 of uitvoerder Dirk Aerts van STRABAG BV via telefoonnummer 06 5199 3535. U kunt ook contact opnemen met Jack Mans, de toezichthouder van de gemeente Roerdalen, via telefoonnummer (0475) 538 888.

Omgevingsapp

U kunt op de hoogte blijven van het project via de STRABAG Omgevingsapp. U kunt deze app downloaden via de Play Store (Android) en de APP Store (Apple)

Servicepunt

Het gemeentehuis is vandaag geopend van 9:00 tot 17:00 uur.

Telefoon: 0475-538888