Zaken doen in- of met gemeente Roerdalen? De bedrijvencontactfunctionaris is er voor u! Guido Rooyakkers is hét aanspreekpunt voor ondernemers in onze gemeente.

Wat doet de bedrijvencontactfunctionaris?

  • De bedrijvencontactfunctionaris is hét aanspreekpunt voor ondernemers in gemeente Roerdalen
  • Hij gaat in gesprek met ondernemers. Hij denkt mee, verwijst naar waar men terecht kan en brengt mensen met elkaar in contact
  • Ook overlegt hij met de verschillende ondernemersverenigingen
  • Hij kan ondernemers in contact brengen met samenwerkingspartners zoals Keyport
  • Daarnaast kijkt hij samen met ondernemers naar economische kansen bij de actuele ontwikkelingen in en om de Meinweg
Foto van Guido Rooyakkers, het aanspreekpunt voor ondernemers

Guido Rooyakkers is de bedrijvencontactfunctionaris van gemeente Roerdalen. Hij stelt zich graag aan u voor.

Gesprek

“Ik ben vooral veel onderweg in de gemeente. Om ondernemers te ontmoeten en om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Tijdens een gesprek gaat het over wat er bij de ondernemer leeft en speelt. Zijn er plannen voor de toekomst? Welke invloed heeft corona op het bedrijf? Staat er een uitbreiding op de planning? Of wil de ondernemer aan de slag met bijvoorbeeld innovatie, arbeidsmarkt of duurzaamheid?”

Samenwerkingspartners

“Vaak breng ik de ondernemers in contact met Keyport. Dit is een regionaal samenwerkingsverband voor ondernemers, overheid en onderwijs. Als ondernemers graag duurzamer aan de slag willen, kunnen ze bijvoorbeeld meedoen met het project InduSym. Voor ondernemers die een nieuwe locatie zoeken, is de Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg (OML) aan zet.”

Groene beleving

Verder is de bedrijvencontactfunctionaris betrokken bij de actuele ontwikkelingen in en om de Meinweg. “Hierbij kijk ik samen met de ondernemers vooral naar de economische kansen. Waarbij de balans tussen natuurwaarden, recreatie en uiteraard brandveiligheid voorop staat. De uitdaging is om meerwaarde en beleving te creëren voor ondernemers, bezoekers en inwoners.”

Contact

Bent u ondernemer en wilt u graag in gesprek? Mail dan naar guido.rooyakkers@roerdalen.nl. Bellen kan natuurlijk ook, via het algemene nummer van de gemeente: 0475 538 888.

 

Heeft u gevonden wat u zocht?