Wilt u zaken doen met- of in gemeente Roerdalen? Lees hier meer over inkoop en aanbesteding, facturen, ondernemersverenigingen en het register lokale ondernemingen. 

Inkoop en aanbestedingen

Algemene Inkoopvoorwaarden

  • Voor inkopen en aanbesteden gelden de Algemene Inkoopvoorwaarden voor leveringen en diensten van de gemeente Roerdalen.
  • Voor IT-opdrachten (Informatie Technologie) gelden de Gemeentelijke inkoopvoorwaarden bij Informatie Technologie (GIBIT).

Deze voorwaarden gelden niet bij opdrachten voor werken. U vindt de voorwaarden hieronder. Bekijk ook ons inkoop- en aanbestedingsbeleid.

Voorwaarden Werken

Bij werken gelden de volgende voorwaarden:

  • RAW-bestekken (Rationalisatie en Automatisering Grond-, Water- en Wegenbouw).
  • StaBu-bestekken (Standaardbestek voor de Burger- en Utiliteitsbouw).
  • ARW (Aanbestedingsreglement Werken).

Meer weten over bovenstaande voorwaarden voor werken? Neem contact met ons op.

Voorwaarden Servicecentrum MER

Maasgouw, Echt-Susteren en Roerdalen werken samen in het Servicecentrum MER.  De MER heeft een eigen inkoop- en aanbestedingsbeleid. Hierover leest u meer op de pagina Samenwerking Servicecentrum MER.

Register lokale ondernemingen

Gemeente Roerdalen heeft een overzicht van alle ondernemingen in de gemeente. De gemeente gebruikt het register bij het kiezen van ondernemingen bij aanbestedingen. Bent u ondernemer in gemeente Roerdalen? Dan kunt u zich inschrijven voor dit register.

Inschrijven

Het register bestaat uit verschillende inkooppakketten. De inkooppakketten zijn verdeeld in tien verschillende hoofdgroepen. U vindt de inkooppakketten hieronder. U kiest zelf in welke inkooppakketten uw bedrijf het beste past. Vraag het bijbehorende formulier op via aanbestedingen@roerdalen.nl.

Register bekijken

Het register is openbaar en laat alle ondernemingen op inkoopniveau zien. Gemeente Roerdalen werkt het register elke maand bij. U vraagt het meest recente register op via aanbestedingen@roerdalen.nl

Facturen

Bent u leverancier aan gemeente Roerdalen en wilt u ons een factuur sturen? Maak dan als het kan gebruik van e-facturering. Dat is sneller, veiliger en efficiënt. We verzoeken u om geen papieren facturen per post meer te sturen. Wat u moet doen leest u op onze pagina over facturen.  

Ondernemersverenigingen

Hieronder ziet u een overzicht van de Roerdalense ondernemersverenigingen.

Heeft u gevonden wat u zoekt?