Erop uit in Roerdalen? Alleen, met z’n tweetjes, met het hele gezin of in een grote groep? Onze gemeente biedt prachtige natuurgebieden, en ruime keuze in monumenten, musea, zwembaden, evenementen en sportaccommodaties.

Aan de slag met recreatie en toerisme in Roerdalen

We werken aan een nieuwe aanpak voor toerisme en recreatie. Dat doen we samen met onze inwoners, ondernemers en samenwerkingspartners. Lees er meer over: 

Aan de slag met recreatie en toerisme in Roerdalen

Toerisme en recreatie

Van een dagje shoppen tot schieten bij de schutterij, van een golfballetje slaan tot ontspannen in een wellness-centrum. Op zoek naar leuke uitjes, dagtrips, fiets- of wandelroutes of evenementen in onze gemeente? Kijk dan eens op de website: www.kleingelukuitroerdalen.nl(externe link).

Sporten en spelen

In onze gemeente is alle ruimte voor sport en spel. Zo zijn er twee zwembaden in gemeente Roerdalen: 't Sweeltje in Montfort en het Ploensjbad in Vlodrop. Speeltuinen PeeWee in Posterholt en de Gitstap in Vlodrop zorgen voor urenlang speelplezier. Zwembaden, speeltuinen en sporthallen in Roerdalen hebben elk hun eigen openingstijden.

Bekijk voor meer informatie en openingstijden op de pagina Zwemmen op de website Klein geluk uit Roerdalen(externe link).

Huren sporthal

Een deel van de sporthallen in onze gemeente wordt beheert door Gemeente Roerdalen zelf. Dit zijn:

  • Gymzaal Brede School in Herkenbosch
  • Sporthal de Wieë in Posterholt
  • Sporthal de Roerhal in Vlodrop

Wanneer u vragen heeft over het huren van een van deze ruimtes, kunt u contact opnemen met Thei Claassen via binnensport@roerdalen.nl.

Voor vragen over de huur van de andere sporthallen in Gemeente Roerdalen kunt u direct contact opnemen met de beheerders van zaal.

Heeft u gevonden wat u zocht?