Erop uit in Roerdalen? Alleen, met z’n tweetjes, met het hele gezin of in een grote groep? Onze gemeente biedt prachtige natuurgebieden, en ruime keuze in monumenten, musea, evenementen en sportaccommodaties.

Toerisme en recreatie

Van een dagje shoppen tot schieten bij de schutterij, van een golfballetje slaan tot ontspannen in een wellness-centrum. Op zoek naar leuke uitjes, dagtrips, fiets- of wandelroutes in onze gemeente? Kijk dan eens op de website: www.kleingelukuitroerdalen.nl.

Sporten en spelen

In onze gemeente is alle ruimte voor sport en spel. Zo zijn er twee zwembaden in gemeente Roerdalen: 't Sweeltje in Montfort en het Ploensjbad in Vlodrop. Speeltuinen PeeWee in Posterholt en de Gitstap in Vlodrop zorgen voor urenlang speelplezier. Zwembaden, speeltuinen en sporthallen in Roerdalen hebben elk hun eigen openingstijden.

Bekijk voor meer informatie en openingstijden op: www.kleingelukuitroerdalen.nl/openingstijden

Evenementen

In Roerdalen zijn het hele jaar door gezellige evenementen. Van Limburg Festival tot dorpskermis, van Carnaval tot jaarmarkt: u bent van harte welkom! Een compleet overzicht van alle evenementen vindt u op www.eropuitinroerdalen.nl.

Heeft u gevonden wat u zocht?