Erop uit in Roerdalen? Alleen, met z’n tweetjes, met het hele gezin of in een grote groep? Onze gemeente biedt prachtige natuurgebieden, en ruime keuze in monumenten, musea, zwembaden, evenementen en sportaccommodaties.

Toerisme en recreatie

Van een dagje shoppen tot schieten bij de schutterij, van een golfballetje slaan tot ontspannen in een wellness-centrum. Op zoek naar leuke uitjes, dagtrips, fiets- of wandelroutes in onze gemeente? Kijk dan eens op de website: www.kleingelukuitroerdalen.nl.

Sporten en spelen

In onze gemeente is alle ruimte voor sport en spel. Zo zijn er twee zwembaden in gemeente Roerdalen: 't Sweeltje in Montfort en het Ploensjbad in Vlodrop. Speeltuinen PeeWee in Posterholt en de Gitstap in Vlodrop zorgen voor urenlang speelplezier. Zwembaden, speeltuinen en sporthallen in Roerdalen hebben elk hun eigen openingstijden.

Bekijk voor meer informatie en openingstijden op: www.kleingelukuitroerdalen.nl/openingstijden.

Huren sporthal

Een deel van de sporthallen in onze gemeente wordt beheert door Gemeente Roerdalen zelf. Dit zijn:

  • Gymzaal Brede School in Herkenbosch
  • Sporthal de Wieë in Posterholt
  • Sporthal de Roerhal in Vlodrop

Wanneer u vragen heeft over het huren van een van deze ruimtes, kunt u contact opnemen met Thei Claassen via binnensport@roerdalen.nl.

Voor vragen over de huur van de andere sporthallen in Gemeente Roerdalen kunt u direct contact opnemen met de beheerders van zaal.

Evenementen

Veel evenementen zijn vanwege corona afgelast. Daarom is de website waarop de evenementen in onze regio te vinden zijn, tijdelijk niet beschikbaar.

Heeft u gevonden wat u zocht?